Gülüzar Genç Anaokulu

Vizyon: Okul Öncesi Eğitim alanında çocukların gelişimlerini en iyi şekilde destekleyecek şekilde eğitim öğretim verilmesi. Kalite Politikamız Milli Eğitim BakanlığıMevzuatına Uygun Olarak,Kurumumuz çalışanları Olarak;ÇocuklarımızınSevgi, Şefkat, Huzur İçinde Gelişimlerini Desteklemek İçin Uygun Ortam Oluşturmak,Onlara Sağlıklı, Hijyenik Bir Mekân Sunmak, Kaliteden Ödün Vermeyen, Yeniliğe Açık, Çağdaş,Atatürk İlke ve Devrimlerine Bağlı Bir Eğitim Yolu İzleyerek,Çocuklarımıza Vatan, Millet, Bayrak Sevgisi Aşılamak, Bedensel, Zihinsel, Duygusal ve Sosyal Yönden Gelişmelerine Yardımcı Olacak,Kişilik Gelişimlerini Eğitim Yoluyla Yönlendirecek,Kalıcı Olumlu Davranış Değişiklikleri Kazandırarak,Onları İlköğretime Hazırlamak,Velilerimizin ve PersonelimizinMemnuniyetine Değer Vererek,Tüm Çalışanlarımız ve Tedarikçilerimizle İşbirliği İçinde Çalışan veKendisini Sürekli Olarak Geliştiren Bir Eğitim-Öğretim Kurumu Olmak KURUMUMUZUN KALİTE POLİTİKASIDIR.

Misyon: Misyonumuz; çocuklarımızı yaratıcı.araştırmacı ruhlu yetiştirmek, pratik hayata (öz bakım, çevre bakımı, fiziksel gelişim) hazırlamak, sosyal ,duygusal, yönden gelişimlerini sağlamak, zeka açısından gelişen,duygusal açıdan olgunlaşan ,sorumluluk taşıyan, kendi kendini yönetebilen, ülkesine bağlı, milli kültür ve değerlerini benimseyen, kısaca 21.yüzyıl insanlarını yetiştirmektir

Başarılar:

Saatler: Sabah Grubu : 07:30-12:30 Öğlen Grubu : 12:30-17:30
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 1-Dönşğte Oyuna Bekleriz eTwinning Projesi 2-2 Nesi 1 Gelecek eTwinning Projesi 3- Atma Tasarla Oyna eTwinning Projesi 4- 100 Güne 100 Kİtap eTwinning Projesi 5- Stem Robotik ile Geri Dönüşüm eTwinning Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus İtalya Öğretmen Hareketlilik Projesi

WEB - https://pertekanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Mahalle İSTİKLAL Cadde/Sokak276. Dış Kapı No6 PERTEK/TUNCELİ

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi

Adres - Mahalle İSTİKLAL Cadde/Sokak276. Dış Kapı No6 PERTEK/TUNCELİ

Ulaşım Toplu Taşıma

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklık 50 Km. İlçe Merkezinde Yer Almakta.