Okulumuz Hakkında

İSTİKLAL MAH. SUPHİ VURAL SK. NO 32 PERTEK
 Fotoğrafı

VİZYON

Okul Öncesi Eğitim Alanında Dünya Çapında Tanınan MARKA Bir Okul Olmak. Kalite Politikamız Milli Eğitim BakanlığıMevzuatına Uygun Olarak,Kurumumuz çalışanları Olarak;ÇocuklarımızınSevgi, Şefkat, Huzur İçinde Gelişimlerini Desteklemek İçin Uygun Ortam Oluşturmak,Onlara Sağlıklı, Hijyenik Bir Mekân Sunmak, Kaliteden Ödün Vermeyen, Yeniliğe Açık, Çağdaş,Atatürk İlke ve Devrimlerine Bağlı Bir Eğitim Yolu İzleyerek,Çocuklarımıza Vatan, Millet, Bayrak Sevgisi Aşılamak, Bedensel, Zihinsel, Duygusal ve Sosyal Yönden Gelişmelerine Yardımcı Olacak,Kişilik Gelişimlerini Eğitim Yoluyla Yönlendirecek,Kalıcı Olumlu Davranış Değişiklikleri Kazandırarak,Onları İlköğretime Hazırlamak,Velilerimizin ve PersonelimizinMemnuniyetine Değer Vererek,Tüm Çalışanlarımız ve Tedarikçilerimizle İşbirliği İçinde Çalışan veKendisini Sürekli Olarak Geliştiren Bir Eğitim-Öğretim Kurumu Olmak KURUMUMUZUN KALİTE POLİTİKASIDIR.

MİSYON

Misyonumuz; çocuklarımızı yaratıcı.araştırmacı ruhlu yetiştirmek, pratik hayata (öz bakım, çevre bakımı, fiziksel gelişim) hazırlamak, sosyal ,duygusal, yönden gelişimlerini sağlamak, zeka açısından gelişen,duygusal açıdan olgunlaşan ,sorumluluk taşıyan, kendi kendini yönetebilen, ülkesine bağlı, milli kültür ve değerlerini benimseyen, kısaca 21.yüzyıl insanlarını yetiştirmektir

Öğretmen

Pansiyon Bilgisi

ADSL (8 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl Merkezine Uzaklık 50 Km. İlçe Merkezinde Yer Almakta.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Taban-Tavan Puan Bilgileri