Stem-Robotik İle Geri Dönüşüm

eTwinning Projemiz

14.03.2022 463

Okulumuz öğretmenleri Yıldırım Kaan ÇELİK, Sinem AYDIN BOZKURT ve Güçlen AKTAŞ'ın yürütmekte olduğu eTwinning Stem-Robotik ile Geri Dönüşüm  projesinin amacı; atık materyaller ve dc motor, devre elemanları gibi ekipmanları bir araya getirerek öğrencilerin öğretmenlerinin rehberliğinde hareket edebilen robotumsu ürünler ortaya çıkarmaktır. Bu sayede çocuklarda yaratıcılığı desteklemeyi aynı zamanda da çevre bilinci oluşturmayı hedefleyen proje üç sınıfımızın katılımı ile devam etmektedir. Kasım ayında uygulaması başlayan projede hedef her ay 1 robot ürünü ortaya çıkarmaktı. Çalışmalar grup ve bireysel çalışmalar olarak her ay düzenli olarak devam etti. Çalışmalarından dolayı öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

14-03-202214-03-202214-03-2022