P4C ile Düşünen Minikler

P4C ile Düşünen Minikler (kids Thinking with P4C)

07.05.2022 421

Okulumuz 5/C şubesi Öğretmeni Sinem AYDIN BOZKURT'un  yürüttüğü P4C ile düşünen minikler projesinde;

P4C'nin temelinde, eleştirel ve yaratıcı düşünme bilişsel becerileriyle birlikte, iş birliğine dayalı ve özen gösteren düşünme sosyal becerileri yer almaktadır. Okul öncesi dönemdeki öğrencilerimizin merak ve keşfetme duygularından yola çıkarak, öğrencilerimizin düşünme becerilerini geliştirmeyi amaçlıyoruz. Öğretmenin kolaylaştırıcı rolünde olduğu P4C etkinliklerimizde, uyaran olarak hikaye kitapları kullanacağız. 21. yüzyıl becerileri olarak da anılan problem çözme, duygusal esneklik, iletişim, yaratıcı, kavramsal, eleştirel ve bir arada düşünme becerileri P4C ile öğrencilerimize kazandırmayı planlıyoruz.

Çalışmalarından dolayı öğretmenimize teşekkür ediyoruz.