2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Okul Öncesi Şenlikleri Coşku İle Kutlandı

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Okul Öncesi Şenlikleri Coşku İle Kutlandı

Okulumuz tarafından her yıl düzenlenmekte olan Okul Öncesi Şenlikleri ilçemizde üç gün boyunca çocuklarımız ile birlikte kutlandı.

05.06.2015 1166

Pertek Anaokulu olarak tarafımızdan düzenlenen Okul Öncesi Şenlikleri her yıl olduğu gibi bu yıl da çocukların büyük ilgisini çekti. İlçe Kaymakamımız Sayın Memiş İNAN, Cumhuriyet Başsavcısı Serkan YILDIZ, Hakim Ayfer YILDIZ, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Özcan GEZER ve ilçemizdeki okul müdürleri 25.05.2015 Pazartesi Günü düzenlenen açılış programını ve yarışmaları beğeni ile izlediler. Çocuklar arasında düzenlenen çeşitli yarışmalarda büyük rekabet yaşanırken, yarışmalara katılan bütün çocuklara balonlar ve şekerler ikram edildi. Programda yer alan dilek feneri uçurma etkinliği havanın rüzgarlı olması sebebi ile küçük aksaklıklara neden olurken etkinliğe katılan çocukların oldukça eğlendiği görüldü.

27.05.2015 Tarihinde Atatürk İlkokulu bahçesi içinde, Kaymakamlık tarafından ilçemiz çocukları için alınan şişme park kurularak çocukların kullanımı sağlandı. Aynı zamanda etkinlik masaları hazırlanarak okulumuz öğretmenleri tarafından etkinliğe katılan çocuklara istedikleri masada istedikleri etkinlikleri yapma imkanı sağlandı. Yüz boyama, Dürbün, Marakas, Çerçeve, Origami, El Kuklası, Kum Boyama masaları çocukların yoğun ilgisini çekti. Şişme Park ve Etkinlik Masalarının yanı sıra okulumuzun bahçesinde çocuklarımızın yıl boyunca yaptıkları etkinlikler sergilendi. 

Okul Öncesi Şenliğimizin son günü olan 29.05.2015 Cuma Günü´nde ise okulumuz öğretmenleri ve velilerimizin destekleri ile Kermesimizi düzenledik. Sayın Kaymakamımız Memiş İNAN´ın katılımları ile onur verdikleri kermesimize ilgi oldukça yoğundu. Satışa sunulan ürünler beklenenden daha kısa sürede tüketildi.


Şenlik Manşet